Back

uncategorized

Graduació de la dotzena promoció del GNMI

  • 17/07/2024
  • 2 mins reading time

El passat 25 de juny va tenir lloc l’acte acadèmic de graduació de la dotzena promoció del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a L’Auditori de Barcelona.

Un any més, l’acte acadèmic de graduació del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals es va celebrar a la sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona i, tal com va passar l’any passat, vam comptar de nou amb el cantant i influencer Julen com a mestre de cerimònies, qui es va encarregar de conduir i dinamitzar l’acte.

Albert Carreras, director d’ESCI-UPF, va ser el responsable de donar la benvinguda institucional als graduats i graduades així com de presentar el padrí de la promoció, el M. Hble. Sr. Artur Mas, 129è president de la Generalitat de Catalunya.

Artur Mas, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials ha estat vinculat al món de l’empresa des de ben jove i ha treballat intensament per posar en valor l’activitat exportadora de les empreses catalanes, promocionar-les a l’exterior i atreure inversions estrangeres al nostre país; totes elles, tasques que enllacen directament amb els objectius formatius que promou el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals.

Mas va llegir la lliçó titulada El vostre món és el món, en què va animar els graduats i graduades a encarar el seu futur professional dins un món globalitzat i a aprofitar les oportunitats que ara se’ls obren per créixer a nivell personal i professional, però també per avançar com a país.

Després del nomenament dels graduats, van arribar els reconeixements per a les pràctiques, TFG i expedients més brillants de la promoció. En primer lloc, Rosa Colomé, directora acadèmica de pràctiques, va entregar el diploma en reconeixement a les millors pràctiques a Esther Bretones, Alfonso Cantero i Ariadna Verdú, que durant el tercer trimestre de tercer curs van estar treballant a Capgemini Group, Lorenzo Barroso i Danone, respectivament.

Acte seguit va ser el professor Tomislav Rimac, coordinador de quart curs, qui, en representació del director acadèmic de TFG Xavier Jou, va donar a conèixer els millors Treballs de Fi de Grau. El tercer premi va ser per a Anna Medallo, pel treball “Cinema and Marketing: Promotional Plan for the Movie 4 paredes” tutoritzat per Kiko Calero; el segon premi va recaure en Ariadna García pel treball “From Theory to Practice: A Comprehensive Analysis on the Feasibility, Implementation and Landscape of Sustainable Sourcing”, tutoritzat Lela Mélon; i el primer premi va ser per a Mario Venegas, pel treball “Sustainable Development of the Norwegian Petroleum Industry: Analysis, Opportunities and Challenges”, tutoritzat per Eva Toth.

Per últim, i a falta de tancar actes degut a què la graduació es va celebrar més d’hora del que fins ara havia estat habitual, la cap d’estudis Mercè Roca va fer acte d’entrega d’un diploma que reconeixia els quatre alumnes que han acabat els estudis amb amb un expedient acadèmic excepcional: Alfonso Cantero, Emma Planas, Anna Ruiz i Mario Venegas.

Més tard va ser el torn de viure els moments més especials per als graduats i graduades. Primer, amb la projecció del vídeo de la promoció, i després amb el parlament dels representants dels alumnes: Alfonso Cantero i Clara Vidal. Els alumnes van recordar els inicis al grau, marcat per les restriccions de la COVID-19, i les dificultats que això va suposar per començar a conèixer-se entre ells. Unes dificultats, però, que van quedar totalment superades amb la festa del pas d’equador i que van permetre’ls fer pinya com a grup. Els representants també van tenir paraules d’agraïment per al professorat i per als familiars i amics que els han fet costat al llarg d’aquests quatre anys de carrera.

Finalment, i abans de cloure l’acte amb el parlament de la rectora de la UPF Laia de Nadal, el director Albert Carreras va fer entrega del guardó d’honor d’ESCI-UPF a Oriol Amat, catedràtic i anterior rector de la Universitat Pompeu Fabra, i qui havia estat professor d’ESCI-UPF en els inicis de la institució, en reconeixement a la seva trajectòria i a l’entrega i dedicació posades en el creixement d’ESCI-UPF.

La interpretació de l’himne universitari, Gaudeamus igitur, i de la cançó Elefants d’Oques Grasses per part del grup Kundala i en Julen va posar punt i final a l’acte, que es va tancar amb la tradicional foto de grup de la promoció. Aquesta i totes les fotos de l’acte, les podeu recuperar en aquest àlbum i, si us vau perdre algun detall, podeu tornar a viure el dia de la graduació de principi a fi amb el vídeo complet de la cerimònia.

We also recommend you