Des del punt de vista estrictament acadèmic, estudiar en una altra universitat permet fer assignatures diferents de les que es poden fer a ESCI-UPF, conèixer un altre sistema universitari i millorar un idioma estranger. Des del punt de vista personal, permet conèixer un altre país i societat, adquirir una mentalitat oberta a les diferències, i fer noves amistats i contactes.
En aquest marc, s’obre la convocatòria pels programes d’intercanvi d’estudis en institucions d’arreu del món amb les que ESCI-UPF té signats acords de col·laboració amb una oferta de 152 places per marxar a 38 institucions acadèmiques de reconegut prestigi de 24 països del món.
Igualment, també es llança la convocatòria pel programa de pràctiques internacionals per a països de la UE amb l’objectiu que els alumnes puguin tenir un coneixement més global del mercat laboral europeu, adquireixin una millor comprensió de l’entorn economicosocial i, al mateix temps, guanyin experiència professional.
Una de les novetats d’aquest any és que els alumnes que cursaran tercer del GNMI el curs vinent tenen la possibilitat de marxar un any sencer, combinant un període d’estudis i un de pràctiques en determinades destinacions europees.
Gràcies al Programa Erasmus+, ESCI-UPF podrà atorgar ajuts per estudiar i/o fer pràctiques en països europeus. Una altra de les novetats és que enguany es finançaran fins a 15 places de mobilitat per pràctiques internacionals a la UE d’una durada de fins a sis mesos.
La convocatòria de la mobilitat d’estudis estarà oberta fins al 12 de gener de 2024. El termini per presentar-se a la convocatòria de pràctiques internacionals, en canvi, és una mica més llarg i es podrà demanar fins al 29 de febrer de 2024.
Per donar a conèixer aquestes convocatòries, el 29 de novembre l’Oficina de Relacions Internacionals va organitzar una xerrada on les alumnes de 4t curs Mariona Barceló, Elena Juanals i Mireia Subirà van compartir les seves experiències de mobilitat i van presentar els reptes que van afrontar i els aprenentatges adquirits després dels mesos que van viure a l’estranger.
Finalment, els dies 18, 19 i 20 de desembre tindran lloc els directes d’Instagram en què els alumnes que actualment es troben repartits per 23 països per donar a conèixer el seu dia a dia a l’estranger.
Esperem que gaudiu de totes aquestes oportunitats per seleccionar el destí d’intercanvi que millor encaixi amb les vostres inquietuds acadèmiques i personals a l’estranger!
El passat 8 de novembre, els estudiants de tercer del GNMI vam tenir l’oportunitat de conèixer de prop el funcionament d’empreses capdavanteres en la indústria a través d’un road trip a Reus, de la mà de la Cambra de Comerç de Reus, amb un programa molt enriquidor on vam poder visitar Fermator i Grup Unió.
Càritas Diocesana de Barcelona premia els Treballs de Fi de Grau que destaquen pel seu contingut social. La setmana passada es van donar a conèixer els guanyadors del GNMI dels cursos 2021-2022, 2022-2023 i 2023-2024: Alexia Piqué, Martí Parera i Anna Medallo.
El passat 25 de juny va tenir lloc l’acte acadèmic de graduació de la dotzena promoció del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a L’Auditori de Barcelona.
Leave a message