Dimecres passat, l'alumni del GNMI Laia Hoyos va ser reconeguda amb el segon premi al millor Treball de Fi de Grau (TFG) en Benestar Planetari en l'acte d'entrega dels premis acadèmics de grau, màster i doctorat del curs 2021-2022 de la UPF.
La UPF i la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic d’ESCI-UPF van convocar una categoria de premis als millors Treballs de Fi de Grau (TFG) en Benestar Planetari. El primer premi va ser lliurat al TFG titulat «The UN’s Sustainable Development Goal 13 in Berlin, Germany: Towards the implementation of the Sponge City concept for climate change adaptation and mitigation», de Telma Senge Nzams, del grau en Global Studies, i tutoritzat per Antonio Luna García.
L’alumni del GNMI Laia Hoyos i el director d’ESCI-UPF Albert Carreras a l’acte d’entrega dels premis en Benestar Planetari. / Foto: Flickr (Universitat Pompeu Fabra)
L’altre segon premi va ser per al TFG titulat «From energy consumer to energy prosumer: a sustainable project for Barcelona», de Luis Monzón Holguín, Meritxell Ibáñez Torres, Gemma Puigbó i Camps i Joan Sierra Sánchez, estudiants del grau en Economia i Ciències Empresarials-Management i tutoritzat per María Gundín Castro.
La UPF, la UPF-BSM i la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic d’ESCI-UPF també van convocar una categoria de premis als millors Treballs de Fi de Màster (TFM) sobre Benestar Planetari. El primer premi va ser lliurat al TFM titulat «Enforcing Carbon Major’s liability for climate change: A comparative study of tort law based climate litigation in the Netherlands and Spain», elaborat per Ignacio Portela Giráldez, del Master in European and Global Law i tutoritzat per Ángel José Rodrigo Hernández.
El segon premi va reconèixer el TFM titulat «Ambient air pollution, urban green spaces and childhood overweight and obesity: a Health Impact Assessment for Barcelona, Spain», de Mariona Rigau Sabadell, del Master in Public Health i tutoritzat per Jeroen de Bont i Natalie Mueller.
Oriol Amat, rector de la UPF, va clausurar l’acte de lliurament de premis amb un parlament en el qual va destacar l’excel·lència dels premiats i va felicitar a totes les persones premiades, així com al professorat i les famílies que els han acompanyat durant el procés de recerca i educació.
El passat 8 de novembre, els estudiants de tercer del GNMI vam tenir l’oportunitat de conèixer de prop el funcionament d’empreses capdavanteres en la indústria a través d’un road trip a Reus, de la mà de la Cambra de Comerç de Reus, amb un programa molt enriquidor on vam poder visitar Fermator i Grup Unió.
Càritas Diocesana de Barcelona premia els Treballs de Fi de Grau que destaquen pel seu contingut social. La setmana passada es van donar a conèixer els guanyadors del GNMI dels cursos 2021-2022, 2022-2023 i 2023-2024: Alexia Piqué, Martí Parera i Anna Medallo.
El passat 25 de juny va tenir lloc l’acte acadèmic de graduació de la dotzena promoció del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals a L’Auditori de Barcelona.
Leave a message